fredag 29 oktober

sitter just nu i skolan och har historia. känns helt okej.. har precis skickat in om den atenska demokratin :) trodde aldrig jag skulle klara göra sånna uppgifter ;o men det gjorde jag * stolt * satt igår ifrån halv 3 på dagen till ca 7 på kvällen med massa samhäll och historia. har prov lite senare idag i samhäll men det hoppas jag kommer gå bra, ska snart läsa på lite mer när  han har pratat klart :)

21 oktober

hoppas verkligen på lördag, vill inte vänta mer... hoppas hoppas hoppas!

tisdag 19 oktober

ååhh.. vad tiden ska gå allmänt slött? hoppas verkligen på lördag! vill inte vänta mer!

måndag 18 oktober

älskar måndagar då vi är lediga ifrån skolan, känns super skönt och ha "lång" helg. denna vecka blir underbar! skola imorn, (osäker på onsdag) annars då är det bara två timmar, kort dag på torsdag studiedag på fredag? kan det bli bättre? ;o sen vill jag bara ha helg igen <3

17 oktober

jag kommer aldrig glömma denna dag någonsin, jag är så lycklig <3

på god väg

så försöker jag ändra min urtråkiga design lite, men jag har ingen fantasi idag så det går rakt åt helvete, men lite har ändras mer blir nog (när jag har lust att lägga ner energi på det) vilket kommer hända om 1 månad typ, då jag knappt inte bloggar...

söndag

åh hoppas jag blir bättre snart, vill till skolan och umgås med vännerna! ikväll blir det en lugn kväll med massor av te, kunde verkligen inte sova inatt vaknade kl 4 imorse och bara hostade sönder halsen och klockan gick hah! nu tittar man på repricen av idol, funderar på att slå på solsidan ( har boxen hemma ) love på det.. <3 ska nog göra om bloggen lite sen för den är så sjukt tråkig men jag har inte tid eller lust.. vi får se vad som händer :)

sjuk igen

sjukt segt, var till doktorn igen pga mamma & pappa ville jag skulle dit pga jag har så ont i halsen och låter som en kråka ibland jag pratar (kan knappt svälja) och så fick jag reda på att det är halsfluss och påbörjad öroninflamation.. hur lyckas jag hela tiden? men det bästa är nu att jag har boxen med solsidan och kolla på <3 längtar tills nya programen kommer ut. super!

RSS 2.0