27 juni .

haft en underbar helg med familjen i stugan, massa sol och bad. och därför slutade jag blogga ett tag, hoppas ni alla haft det bra :)

23 juni .

en sjukt jobbig dag, var i stan idag på ikea osv, i 6 timmar! gjorde av med 16 tusen, javisst men jag älskade alla saker jag köpte <3 nu längtar jag bara tills man får se lägenhet och hämta nycklarna just nu vill jag faktiskt bara lägga mig ner och dö av att mina fötter gör så ont pga alla vagnar man drog idag x) blev två överfulla ikea vagnar x) plus 1 med möbler typ som soffbord osv, ja ni kan tänka er.  på måndag kommer min sockertopp till sthlm och åker på grönan, jag kikar väl förbi och säger hej! ;d sen kommer hon hem till mig på kvällen och ska sova hos mig i ett par dagar, muhha . ska ta kort på sakerna sen!

22 juni + rikare .

är 22 tusen kr rikare i plånboken som går åt typ lika snabbt imorgon, fyfan! nääääästan så jag bokar en resa istället * paradiset * men tyvärr nej, men ska bli sjukt kul imorgon! då skrivs det på kontraktet och storhandla möbler! soffan redan köpt, min första soffa x) hur fail är inte det? men ok, har nyss tvättat allt klart och har solat en massa idag och bara haft det mysigt och vart hos min mormor&morfar <3 snart midsommar åker till stugan och bara myser och om 1 vecka blir det nya lägenheten :) hoppas ni alla haft det bra. pussva!

21 juni .

åh, blir att sola idag men satan om jag ska flagna igen ( min stackars rygg ). blir att packa lite mer idag som jag har märkt massa kul, antingen ska jag åka till banken idag eller under veckan :) vad ska jag mer säga? känns som jag verkligen inte har något att skriva om förutom att idag ska jag vara med sötan bea <3

älska .

williams pappa & lillebror kom över hit idag och så grillade vi och hade allmänt underbart! bastade nyss och nu ska man lägga sig och glo på tv, längtar massor tills jag flyttar, om typ några dagar! kontraktet skrivs på onsdag! <3 packa packa packa! hoppas ni alla haft en bra dag, och bröllop har man också kollat på i sthlm, 50 miljoner? det ser inte ut som det... vad jag har hört vad allt kostade..

19 juni .

och så har man fått lägenhet + en ny soffa, mums älska! flyttar om 2 veckor! <3

17 juni .

sjukt fin dag det har varit. lovande mer ser det ut som, berättar när jag vet klart lr inte, antingen är jag förbannad eller överlycklig! hah shit ..

16 juni .

jag skiter nu totalt i allt, med lägenhet, med precis allt.. för det jag vill funkar ändå inte! så skitsamma.. and fuck you.  

efter regn ...

sägs det att det blir sol, jamenvisst så fort jag ser sol och vill gå ut ja då börjar det regna, är det någon som ba åh nu ska lizette gå ut då slår vi på regn, yesbox så är det nog! så om någon ska vara med mig, räkna med dåligt väder..

13 juni .

vaknade upp idag med sol, när man tittade ut.. helt underbart skönt! så idag blir det sola, vara med vänner och slappa! städade beas lägenhet igår, fan ifrån 7 till halv 12 men kul som fan hade vi. vi funderade på att starta städteam! 300 kr timmen, vettigt pris (?) men då får man super rent kan vi tala om.. vad säger ni? ;)

ny klippt .

min lugg var ända ner till eller mer under näsan, så det var sjukt irriterande, men min söta mamma fixade till det och klippte topparna samt klippte upp håret, så nu känns det bra igen, innan man går till en riktig frisör, men dock har jag lilla fanny som är min frisör ju ;) hah! älskar när hon klipper för hon vet också precis hur man vill ha det, kommer kännas skumt att inte gå till skolan på morgonen och messa henne om vi ska gå till skolan eller om vi har vaknat, det har blivit som en trend för oss *fail* men sweet!

12 juni .

när får jag sol egentligen? jag vill att mitt sommarlov består av ' sol. vänner, grilla, bada. men än så länge blir det ju bara vänner... när får man resten? myggbiten har jag blivit överallt. (fötterna) mest.. och det suger mer än något annat.. måste berätta om något kul, jag har stått i bostadskö för ett tag nu i 1 år utan att få något erbjudande, awesome (not) så igår ringer dom för jag hade sökt på 4 st som jag tackade ja på så iaf ringer dom och säger att vi är nr 1 i kön på lägenheten, måste bara fixa arbetsintyg osv.. sen är den vår. en 2a på 60 kvadrat min och mammas 3a var på 68 och den var stor så, och då är det inflyttning den 1a juli, jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra, för nu vill jag flytta! håll tummarna för denna!

11 juni .

vaknade halv 8 idag, var helt sjukt trött men hade lovat bea att följa med på hennes skolavslutning vilket var sådär halv kul, men inte att vara med henne då, för det är helt undertbart <3 trist väder är det också hade mest velat sola idag och ev bada i poolen! men det får bli en mysig hemmadag istället, puss på det!

10 juni .

hah tror jag dör, första dagen på sommarlovet vaknar jag och mamma kl halv 7 och går upp går ut med hundarna och sitter ute ett tag och ser på när alla leker med varandra, tindra, buffy & tekla helt underbart kommer in äter frulle och sen kan vi inte sova sen igen, awesome! så just nu dammsuger mamma hah ännu bättre... idag blir det sola en stund eftersom det är sjukt fint väder och sen vara med bea på eftermiddagen <3 imorgon är det sommarlov för henne!

SOMMARLOV <3

sitter just nu hemma i hallsta och är med sötnosen bea <3, vet inte vad vi ska hitta på efter jag skriver detta inlägg.. men iaf idag fick man sommarlov, helt underbart skönt och börjar igen den 25 agusti.. längtar inte dit än ;)
 

8 juni .

vi har lämnat in våra skoldatorer som vi hade, så därför har jag inte kunnat blogga något ;( men mamma har nu skaffat en hund " tindra " lik vår lilla buffy, så åker hem hem till hallstahammar imorgon för att vara med vänner och mamma samt nya hunden, super skoj!
IMORGON SOMMARLOV <3 äntligen! hade muntliga i sv idag fick vg så man får vg i slutbetygen, det gjorde min dag, sitter just nu hos fanny, vi har vart på globen och småhandlat, undertbart!

nervös .

nu känner jag i magen att det är som en klump, nervös inför talet men har pluggat på det i 2 halv timme rakt av så det känns bara bättre och bättre det man läser :) * wish me luck *

4 juni .

idag är det en halvjobbig dag, redovisning i svenska talet ska hållas minst 4 min och max 6 min.. fail på det känns det som för jag kommer läsa på det 20 sek... när jag blir nervös då blir jag nervös! sen kl 22.16 åker tåget till avesta *suck* för så sent, känns rätt jobbigt, mina fredagar består av komma hem och sova speciellt nu när allt är så mycket i skolan känns det som. och så åker hem hem på söndag ifrån avesta. nu ska jag strax åka till skolan, ha en bra dag! :)

buffy .



min älskade lilla buffy <3 som ska strax snyggas till lite ;)

3 juni .

sjukt skönt med ledigt idag, men vaknade fortfarande vid typ 10 och var jättepigg, ska åka in till stan lite senare och möta william måste köpa usb, sen blir det plugga på talet som vi ska ha i na imorgon, måste läsa det högt flera gånger så man inte blir nervös.. hemskt! hatar att göra muntliga saker inför folk.. men det ska nog gå bra ändå.

ny design .

kommer jag påbörja med ikväll och bli säkert klar imorgon, skojskojskoj! istället för en mörk och dyster blir den lite ljusare och gladare bara för det är sommar! wey.

2 juni .

åh vid den här tiden nästa vecka <3 då har man slutat skolan :) och imorgon tar 3orna studenten, yey. blir säkert en kort dag idag i skolan eftersom jag är klar i allt med engelskan, hurra för mig! tänkte göra om min design idag är rätt trött på den jag har nu, men blir så irriterad när hela menyn inte vill funka på sidan utan är längst ner(?) har testat gjort en ny mall men den är fortfarande längst ner.. helt wierd.. aja får luska ut ngt för det ser inte bra ut! snart blir det också boka biljett till avesta och leka massor med sis sandra <3 i l u .

sex and the city .

hah älskar filmerna och serien som går på 3:an varje måndag och torsdag 23.00, vill se den nya filmen och se om den är bra. 1 vecka kvar nu tills, SOMMARLOV <3


1 juni .

vaknade upp idag, kände mig tung som en flodhäst.. (huvudet) och hade inte sovit bra, hundarna hade sovit på mig så min kropp hade lite ont överallt... jag förstår inte vad som har hänt med min blogg, hela menyn har hamnat under alla mina inlägg, så sa fanny till mig att jag skulle testa göra om min blogg jag gör som hon säger men likt förbannat är den under alla inlägg.. någon som vet vad felet är?

RSS 2.0