ojsan

såg att jag inte hade bloggat på över 3 veckor... men jag vet inte längre vad man ska blogga om? det är problemet.. jag har inte direkt något viktigt och säga, men slänger ut några bilder som har blivit tagna under " 3 veckors period ". och så har man blivit sjuk igen, så jävla ont i halsen.. kan ju knappt svälja ;/ suck.

mys dag

åkte till skolan mötte fanny som vanligt, vi hade foto idag på morgonen och skulle fota med slutartider osv... så jag och fanny drog till globen och fikade, sen kom lilla söta alexandra dit... :) jag har verkligen saknat stunderna att verkligen fika med vännerna och bara snacka en massa skit ;o måste vi göra om flera gånger! imorgon är det en verkligen "slappar" dag i skolan 1 kort lektion sen hem och sova igen.. plus i kanten för det!

Kele - Everything you wanted




puss på låten <3

underbar låt




kan nog inte hitta en skönare låt just nu, den är perfekt för min smak.. älskaälskaälska <3

helgen

igår blev det gå hem till sabina med bea där mötte vi viktoria också, drack lite vin och satt och snackade och allt var toppen. riktigt bra kväll kom hem vid halv 3, hah.. kallt som fan var det ute när vi gick... höstvärme är här riktigt rå kyla fyfan. ikväll vet jag inte vad som händer är iaf med söta bea, moha! imorgon åker man tillbaka till stockholm, skola på tisdag..

film kväll

idag ska iaf jag (bea) se film om hon orkar vara vaken igenom 13 filmer som jag tkr är bra, men annars får jag prata sönder filmerna så hon håller sig vaken ;) men ska strax börja titta.. wuppwupp..

Eden lake

 

inatt kollade jag och bea på denna film, den var faktiskt bra. bättre än vad jag trodde den skulle vara, blev så himlans trött på kvällen men kunde inte sluta titta. det brukar inte finnas så många filmer som känns så nu förtiden, men den här var toppen.


1 sep .

börjar må iallafall bättre.. men inte så man har orken att gå till skolan, hmmf.. jag kommer aldrig komma in i rutinerna igen ( det känns dom det ) . snart ska jag och min andra sjukling se på film <3 och det sitter superfint, mammas mindriztindriz sover över här inatt igen, den lilla sötbollen, bild kommer på henne sen när jag kommer tillbaka till sthlm.. har inte med mig kameran.

Love at first hiccup .



en ganska bra film faktiskt, enlig min mening... skrattade en hel del men den var ibland rätt frustrerad. den är värd att se iallafall.

uppehåll .

har vart sjuk nu ett tag så jag har inte orkat ens brytt mig om bloggen, faktiskt så funderar jag på att ta bort den (?).
jag har ändå aldrig direkt någon tid eller lust att blogga... så det blir nog bara ibland man slänger upp något.. :)


RSS 2.0