bilder .



ha en bra valborg alla!

valborg .

sitter just nu i skolan, slutar ca: 11.00 skönt då blir det åka hem sen städa lite och sen kommer william hem ifrån jobbet, så får vi se vad som händer ikväll... och hur vädret är, regnar det går jag verkligen inte ut ;o inte länge kvar nu tills man får åka hem och hälsa på mamma och alla där hemma <3


the baseballs .

det var helt sjukt underbart igår kväll med fanny, älska älska älska! tror det ska bli ett av banden man lätt vill se flera gånger som jag och fanny pratade om igår, skönaste är ju att de kommer ifrån tyskland och har en svensk trummis! hah som var sjukt duktig <3 önskar man kunde spola tillbaka tiden...


linus .

hoppas du blir nöjd nu, imorgon kommer linus hit och ville träffa william osv och nu fick du till och med äran att ha rubrikens namn "Linus" var stolt ;) , vi får se sen vad som händer imorgon och vad vädret säger.
vaknade idag hemma hos fanny och var sjukt trött men det var bara att pallra sig till skolan för att skriva prov ändå engelska nationella fyfan, och så säger dom att vi ska gå till kvart i 4 (?) aldrig i livet säger jag när jag hade egentligen sovmorgon och ska gå till kvart i 4 glöm det. så jag drog hem smsa maria att jag hade slutat och så kom hon över till mig <3 blir nog sova lite snart!

blått ?


fick för mig i måndags att testa en blå,svart och vit tröja... snabba maria hann ta en bild ;o jag i blått nja jag vet inte riktigt, vad så ovanligt att man "nästan" fick ångest + min röda hårfärg. har fortfarande inte bestämt mig om jag ska vara svart hårig igen eller som jag har det nu, jag och hårfärger går inte ihop för jag vet aldrig vad jag vill ha fail på mig. just nu idagens läge blir det nog rött... men jag vet inte, jag älskar svart och ha hårförlängning till <3 

nu har jag och mamma bestämt oss att tatuera oss i sommar, funderar fortfarande och kikar runt lite för insperation om hur man kan tänka sig att ha för slags tatuering för det ska vara en text med mamma och det är rätt långtråkigt och bara ha mamma så det får bli något mer också. jag och fanny har bestämt oss att fixa något tillsammans på hennes 18 års dag men inte samma tatuering då men måste ju få vara med på hennes första ju ;) se henne plågas lite med nålar och shit <3 vet exakt vad jag ska ha då om jag gör det med henne men då gäller det att ligga i. ( vad det blir får ni se då).


längtar .

skolan var pain idag... på riktigt, vad gjorde man... ingenting, woho helt meningslöst med sånna dagar man bara degar fram och bara inväntar inget alls. imorn är det vara med fanny hela dagen <3 och då ska vi på vår efterlängtade konsert :) som vi har diskuterat i flera månader(?) och nu är det 24 h kvar, blir en kort dag imorn i skolan också, kvart i 1 till kvart i 4 sovmorgon gillas just nu stenhårt då man känner sig häning av allt pollen osv... *suck*


bara älskar bilden <3

dagens köp med maria .



var dagens köp för idag + ett par svara skor.

är man galen ?

jag tror jag har blivit helt galen i beck ? jag köpte tre nya idag (igen) har inte många kvar nu, hihi.... så ikväll blir det inte så mycket än att glo på film och tv, älskar måndagar dels man slutar tidigt i skolan och alltid finns det något man gillar att titta på :)

var ute med hundarna idag i den "lilla" skog vi har här och släppte hundarna lösa (tekla&buffy) och buffy får lite små fnatt och ska rulla sig i torkat löv och ja det resulterade att hon blev själv en lövhög, tekla försökte göra lika dant men det gick mindre bra eftersom hon är en liten nakenfis... ;)

då var helgen slut igen .

tycker en helg går så sjukt fort så det är inte sant ;o kan man inte få tiden att bara stanna upp ett litet tag? men snart är det iaf sommarlov <3 ska bli otroligt skönt på ngt vis, hoppas denna sommar blir bra? ska strax kila iväg till bussen för att åka till skolan, en kort dag idag som tur är. och det är inte alls länge innan det är onsdag och då ska man iväg med fanny :)

mys helg .

maria sover hos mig inatt, blir nog en hel del kort plus spela lite, säkert massa film och sånt... <3 du är guld värd sötnosen! jag orkar inte att en viss person ska hålla på hela tiden, p - räcker det inte att du har förstört mig ända sen jag var liten? varför ska du hålla på mera för? du vill ju ändå inte ha något med mig och göra så varför hålla på ännu mer, jag är redan 18 låt mig vara, jag vill leva mitt liv ifred!

fredag .

gick upp kvart i 6 imorse, ut med hundarna och sen till skolan och ha nationella. hur det gick? ja det gick väl helt okej bra hoppas jag, man vet ju aldrig om sånt där om man fattade fel eller gjorde rätt.. men det visar sig, nästa vecka har vi några till (?) eller var det 1 till.. ja det visar sig också, orkar inte lägga allt på minnet med prov hit och dit, uschusch...
var med sötaste maria igår hos henne, satt och snackade lite och spelade kort och fixade i hennes tvättsuga.


jag & min underbara mamma <3

torsdag .

vaknade för sådär 10 min sen... trött och seg, borde inte vara uppe egentligen har sovmorgon, börjar kvart i 1. william är på jobbet sen 1 timme tillbaka, hoppas det går bra. själv idag ska man till skolan i tre timmar bara sen är det slut, ska bli skönt med helg snart för jag tycker det är extremt kallt ute.



onsdag .

dagen började med att stiga och upp, slå på datan och kolla på andra avenyn, har inte missat ett ända avsnitt sen dag 1. ville verkligen inte gå ut i snöblasket idag men var så illa tvungen för att gå till skolan och ha nationella, vilket gick apa, muntligt och får hjärnsläpp yey säger man! slutade halv 4 och åkte hem så nu sitter man här och kollar på mina älskade beck filmer, annonsmannen.


några bilder tagna igår.

grattis .

grattis william snutt till jobbet idag, hoppas du kommer trivas denna gång och göra ditt allra bästa igen, denna gång får du ju vara inne, hah... så hoppas jag det går bra imorgon på din första jobbdag <3

snö ?

är detta stort skämt eller.... snö? jag som hade fått vårkänsla av det sköna soliga vädret och så vaknar man upp och ser detta, jävla skit!

jag&maria .

var med sötaste maria igen idag, underbart hon mötte mig i skolan idag och så tog vi bussen hem och snackade en massa skit. sen på nästa buss hem så stod vi brevid en ja "tant" eller vad man ska säga jag vet fan inte vad hon luktade men spya och skit, jag ba mys maria känner du hur det luktar.... duscha nästa (?) 

bilden är ifrån min 18 års dag då jag sitter med avfärning i håret och ska bli rödhårig, tack vare maria som färgade mitt hår så otroligt fint!

1 vecka kvar .

fanny sa nyss att om 1 vecka är det vår konsert, skoja inte om man blev lycklig? nu blir det vår 2 och undrar hur många till det blir innan man slutar skolan tillsammans med henne? jag vågar inte ens gissa. men hoppas på så många fler, för vi har så sjukt kul <3

fannys blogg; worldfullofnothing.blogg.se 

Hollywood fruar .

kollar just nu på hollywood fruar, hah älska maria hon är lätt skönast i programmet. önskar man själv kunde bara gifta sig och det vara rulla in pengar på kontot, men knappast att det skulle hända en själv. man får vara lycklig i lilla Sverige.

måndag

blir så irriterad när inte SL-trafiken ens kan fungera som den ska? hur svårt ska det vara och ha hela tåg.... fick ta en trång buss till liljeholmen på 1 timme jippi... så man kom försent till skolan (ca 30 min). ska faktiskt bli skönt och ha en kort dag idag, sen vet jag inte vad som händer idag..

?

imorgon är det skola igen, en hel vecka med lite na prov... jag är inte direkt skoltrött men detta börjar bli ganska långtråkigt att göra samma saker varje vecka ut och in, samma tider varje dag samma lektioner... jag förstår varför typ alla redan är skoltrötta, något bör ju hända snart (?)

snart sova, kolla på beck <3

nakenfis & hårboll


buffy och tekla, undrar varför hundar kan göra en så glad?


söndag

då var det söndag igen.... blir trött på att helgen alltid ska gå så sjukt fort!
det mysigaste är att lilla söta maria har vart hos mig hela helgen, puss på det! och nu ska jag väl försöka mig på detta med koder och shit, hatar det... fast man borde ju kunna det när man har jobbat med det förut (?)
blogg till maria; http://threesixty.blogg.se/

lördags mys

Vart med maria hela dagen i princip och spelat gh x) hah! Lika kul som vanligt, men inte att spela emot william för han klarar det på (hard & expert). Börjat typ blogga igen då... denna gång ska jag väl få det att funka, maria hjälpte mig lite med designen men den är inte klar på långa väääägar. så ja detta blir väl mitt första inlägg för natten.



RSS 2.0