31 maj .

skolan idag som vanligt, hade en redovisning... hah den var nog den roligaste jag vart med om, hahah eller hur fanny? ;) skrattade nästan så jag fick tårar i ögonen, aldrig vart med om någon roligare lärare just då! lyckad dag <3 så ikväll ska man på en till lägenhets visning... berättar mer sen hur det var :)

duktiga jag .

känner mig jätteduktig idag, har fixat massa skolsaker som man inte ha orkat gjort eller missat tex.. i foto, mediaproduktion och svenskan samt mediekommuntikation.. wow säger jag bara! mer än vad jag orkar ibland i skolan känns det som, hah! var ute och gick idag en rätt lång väg med hundarna och william.. superskönt var det eftersom söndagar är alltid sjukt tråkiga hur man än gör så blir som inte bra alls..

30 maj .

hm, idag blir det väl bara ta det lugnt, fixa lite med skolarbeten suck! och idag flyttar syrran ner till karlshamn är glad att hon fått lägenhet och jobb.. hon kan ju skicka över lite tur till mig tack :) ska på en ny visning imorgon suck. orkar inte känns det som... nu längtar jag ännu mer tills sommarlov bara sola bada och bara vara. hade vart underbart egentligen med sol i helgen, få se om det blir tills nästa helg, hah!

29 maj .

dagen börjar med att man vaknar kliver upp och kollar ut och så öser det ner, jag hatar när det regnar med just nu är det faktiskt skönt eftersom jag tål inte pollen så känns det renare ute, näsan rinner, och man nyser hela tiden... hatar det! ska nog vänta med att gå ut med hundarna i detta väder, för jag vet själv att dom hatar det, hah. tror jag ska städa i klädgarderoben idag... om det stavas så, för jag hittar absolut inget..

suck på allt .

gick nyss in och kollade mailen och där stod det att vi inte hade fått lägenheten... asså? varför... jag blir så jävla trött. detta förstörde en hel del av min kväll! tack, jag och min jävla skit helvetes otur!

<3 .

har nyss vart och handlat med william och håller på och tvättar, hur underbart är inte det att få rena kläder och sängkläder? det är underbart. hah måste berätta att just nu leker buffy med sitt hundben och tekla tittar på hahah.. ikväll blir det tacos, om det stavas så (?) men sjukt gott, har inte ätit det på typ 1 år snart. men ikväll blir det myspys med filmer och bara ta det lugnt och bara vara för det är ju helg som sagt, kanske är med lilla maria i helgen oxå <3 saknar dig lillstumps!


helg .

hade gjort klart allt i svenskan och ska bara göra mitt tal nästa gång, så jag fick sluta och gå hem, så otroligt skönt. ska strax ut och gå en sväng med hundarna, innan man ska åka in och möta william och handla lite.. sen blir det att tvätta!

jag har smått ångest!

28 maj .

sitter här i skolan typ ingen är här fail. jag kan nog inte förklara hur mycket jag hatar indesign, det är nog det sämsta programmet jag vet om. när man behöver hjälp finns inte läraren i klassrummet, utan är och lallar runt någon annanstans. hur bra får det bli egentligen? idag förhoppningsvis får vi veta om lägenheten, som inte vi fick igår men vi ringde och en till skulle komma och kolla på den, då känns det ganska kört (?) hur många ska kolla... men jag håller tummarna idag igen, men magkänslan är rätt kall... men vem vet, jag och min otur kanske blir en liten tur..  dag idag kommer ändå kännas ganska meningslös sitta på svenskan fast man är klar och dom andra kör muntliga.. jag har nästa gång.. yey!

the wolfman .



en sån sjukt bra film som jag har kollat på nu, brukar inte gilla sånna filmer men den här var sjukt bra!


<3 .

snart flyttar syrran till karlshamn i blekinge på söndag, sjukt mycket jag kommer sakna dig och så illa att nu kommer vi knappt aldrig ses :/

hah måste berätta, att här omdagen när jag badade lilla buffy så hittade jag en sån äcklig fästing i hennes huvud, trodde jag nästan skulle dö av panik! och hon har legat i vår säng!! huhjamej säger jag bara...

27 maj .

min mage idag är helt upp och ner. hoppas verkligen lite till på att vi får lägenheten idag, det hade vart så underbart! sitter just nu i skolan som vanligt när det är underbart väder ute så måste man sitta här och inte bli brun.. suck.. hoppas det blir fint i helgen för då är det gräsmattan som gäller igen med lilla william, som ska bli ännu mer brun/röd till en början hah!

tekla&buffy .



när buffy blev klar så blev hon en liten fluffis.



när tekla var i badet för att bli ren.



och så blev fin blev nakenfisen efteråt hon badat.


göta kanal 3 .



jag har letat som en galing efter göta kanal 3 med bra kvalite och äntligen hittar jag det idag så nu får man se vad man tycker om denna film, älskar dom andra så hoppas den här är lika bra!

26 maj .

vaknade nyss och såg hur fint väder det var, super skönt... idag är det endast två veckor kvar tills man slutar skolan.. helt otroligt! istället för engelska idag i skolan ska vi åka till fotografiska muséet.. man ba (?) varför ska vi göra det... jag har ingenaning, det är väl bara stå ut antar jag?! kan knappt sova är sjukt nervös inför imorgon, jag hoppas verkligen om lägenheten..

25 maj .

ursch vilket väder det var när man vaknar upp, en precis sån dag jag vill kura ner mig i sängen med massa beck och en varm kopp te <3 hur underbart är inte det? och jag tycker det är as kul att alla kommenterar, fortsätt med det :) imorgon är det endast två veckor kvar tills man har sommarlov, och en jävla massa saker att göra innan dess... suck, var och kollade på en ny lägenhet igår, jag hoppas man får den.. den var sjukt fin och får veta nu på torsdag, håll tummarna!

24 maj .



HAHA jag dör, fanny visade mig den här nyss.. tror jag skrattade sönder!

-

pluggat klart nu då, tog mig 2 timmar och 20 min.. wow säger jag bara att jag orkade, utan paus eller något.. känner mig så duktig för första gången :) vilken dag det har vart, man har känt sig så tung i huvudet och hundarna orkar inte göra något heller, vill knappt gå ut pratade med mamma en stund tidigare och hon hade också känt sig helt död idag, hah! snart blir det att kolla på wallander <3 sen bara ta det lugnt och ta en sista runda med våra små sötvovvsisar!

23 maj .

vaknade för en stund sedan, kollar ut och vart tog solen vägen? ;o det som var så extremt skönt ute igår... aja vem vet? kanske blir bättre tills 1 eller något... måste plugga lite idag, och bli klar med lite saker innan allt ska vara inlämnat orkar inte göra allt i sista sekund, så lika bra göra lite nu :)



underbar dag .





en underbart solig dag då jag och william går ut först med hundarna i skogen sitter där i ca:30 min, sen går vi in lämnar hundarna tar en filt och lägger oss bakom huset. ifrån 12.00 till ca: 16.15, maria kom över ett tag innan hon skulle vara med sin kompis så kanske man kilar över till henne ikväll och tar det lugnt, super skön lördag fick otroligt mycket färg igen på armarna, och inte tala om william... han fick över hela magen, armarna och massor i ansiktet, man känner sig som en ny människa! <3


22 maj .

idag är det super fint väder ute, ska snart ut med hundarna och gå lite med dom, ska försöka få william upp ur sängen också, kl är ju faktiskt snart 12.00.. längtar tills måndag, hoppas vi får den.. det hade vart bäst! <3

suck .

jag tänker inte nämna några namn, men jag blir så sjukt trött på allt jävla gnäll... kan ni bara sluta bry er om hur man gör, för jag lyssnar inte bara en (del) men inte mer, ha inte en sån dubbelmoral för sånt köper jag inte, dels jag är ingen spring toffel hund. men det tror ju alla, säg en sak ja lizette fixar det men det gör jag inte, jag har mitt liv, ni har erat.. sen orkar jag inte lyssna på allt skitsnack!





hah när man kommer hem så börjar det spöregna självklart så måste jag gå i det hemska vädret. så snart ska man möta william med hundarna när han kommer ifrån jobbet :) så blir det att tvätta idag, supermys att få rena kläder och ha det allmänt fint...  skolan var pain, speciellt svenskan jag orkar inte .. blä!

vill ha .



vill ha dom nu! 400 kr på din sko... jatack <3

kvällen .

blir att kolla på tv och ta det lugnt, kanske åker tillbaka till hallsta nästa helg, då mamma ev vill kolla på en hund i uppsala så hon ville ha med mig, den är ursöt! ser nästan ut som våran lilla buffy. så man kanske åker hem då :) stannar över helgen ofc! var nyss ute och gick med william och hundarna, hur skönt som helst ute jag älskart, tror jag går ut en sväng till innan jag somnar för då sover man bäst. min sommar kommer bestå av långa promenader, bada, sola, grilla och vara med vännerna, hur underbart är inte det? :) nu känner jag mig ännu mer taggad på sommaren!


jag "saknar" lite att ha blå/grön färg, hade dock ett tag rätt mycket rosa.. vilket inte passade mig (?)

20 maj .

vaknar upp av sjukt fint väder och vill ha helg, undrar om det skulle bli fint i helgen? för då kommer jag lätt vara ute.. kollade på en sjukt bra film igår, hoppade till en massa gånger..  (The Decent 2) 1an är minst lika bra också. jag älskar sånna filmer man är i okända grottor och springer runt <3 därför passade båda filmerna mig, ska senare idag försöka få tag på 1an så jag har lite mer och kolla på idag, nu måste man strax fixa sig för skolan.. orkar inte, vill inte men måste! suck..

senare .

blev en riktig slöa kväll.. ville ut och gå men nej! så fort jag går ut är det som två tamponger sitter i näsan på mig för allt detta riktigt sagt jävla pollen.... sitter nu och kollar på tv3 sandhamn? förra onsdagen satt jag hemma i hallsta och mamma fixade mitt hår, åh jag längtar tillbaka så jag nästan får ångest! har lust bara och packa väskan och dra.. kan man det? nope dels har jag inte pengar till tågen då hade jag nog gjort det :) buffy sover i mitt knä, supersött har gjort en liten fläta på henne också. undrar vad som händer ikväll? ska nog få william och spela lite med mig när han duschat klart, och helt meningslös dag faktiskt, kommer till skolan kvart i 1 kommer vår lärare "peter" och säger att vi ska kolla på en 20 min's film och sen få vi gå hem om vi är klara, jättekuuul! så det var bara kolla på den meningslösa filmen och sen sticka hem och så var det inget mer med det.

kommer ihåg när man fyllde vatten i en skål och skalade stjälken på denna lilla blomma och sen blev det roliga figurer, åh vad jag saknar sommaren när man var liten då sommarlovet var absolut det bästa som fanns.


19 maj .



jag sov hela kvällen igår vaknade till vid kl 3 på natten av att jag måste upp och stänga av lamporna osv.. sen gick jag och la mig igen och vaknade nu 09.45 :) fast jag skulle kunna sova lite till faktiskt, det hade vart extremt skönt! men man har ju skolan..

igår satt jag och fanny på vår fotolektion ute och fotade lite.



oppss .

jag älskar att sova med blött hår, eller inte! jag lägger mig i sängen och tro verkligen att man somnar också. telefonen ringer jag är för trött för att fatta att jag verkligen svarar så jag ba hej och pratar på tills jag verkligen vaknar upp och ba wtf? pratar jag telefon, herregud skärpning... känner mig verkligen lite som en zombie som vandrar på jorden eller i stockholm x) mina hundar är lika trötta som jag, sådan vovve sådan matte! tror jag är matte? husse är väl till killarna? jag är ibland lika förvirrad som en papperskorg!

18 maj .

kom till skolan idag som vanligt, känner mig inte just nu så pepp på att sluta kvart i 4 känns som en oändligt lång dag, och skulle vilja bara ha lov nu! tror faktiskt att den lektionen vi har på morgonen kommer kännas en aning meningslös, så jag vet inte vad jag ska skriva mer direkt nu!


<3 .

när jag kom hem så fick jag något som för mig betyder en hel del just att veta att någon liten filur tänker att en sån skulle jag vilja ha, en helt underbar människa. tack för du verkligen finns där för mig och kan lysa upp dagen. jag kommer alltid att finnas för dig <3 ; andreas lindberg!


<3


sol .

ännu en dag med sjukt fin väder! får sånna sommarkänslor så det skriker om det, så jag tog ut hundarna i lilla skogen vi har satte mig på en sten och solade lite medans dom sprang och hade kul, mådde inte så bra imorse så jag stannade hemma idag men imorgon blir det skolan som vanligt och jobba på innan man går på sommarlov *älska* tiden bara rusar förbi, jag minns inte vad jag har gjort under vissa månader (?)

stockholm .

nu har man kommit hem efter har vart hemma i hallstahammar, var faktiskt super mysigt. speciellt igår (lördagen) det blev en massa sol och grilla på kvällen <3 fick faktiskt en massa färg på mig så nu är man inte blek iaf ;) körde lite bil då också som gick faktiskt bra! började längta ännu mer tills man får körkortet som jag vill ha NU! det blir en tidig kväller med film osv, är skit trött efter att åkt tåg och vart sjuk som jag faktiskt börjar bli bättre ifrån. skolan som vanligt imorgon men ändå tre veckor kvar tills sommarlovet, älska älska älska!

fredag .

vaknade nyss av att en liten "roffe" ville att jag skulle gå upp, man ba hallå jag är sjukt låt mig få sova men ja så jag klev upp som en zombie gick ner tog en alvedon och satte mig här för att lyssna på mitt älskade Ibis Hotell reklamen, som jag ehm "älskar" hah.. vad ska jag skriva om igår då, jag var med syrran och bea, sen träffade vi vår gamla granne så drog vi hem dit jag sov typ på bea :) och det gjorde jag hela dagen typ... *fail* vad som händer idag, ingenaning.. vi får väl se orkar inte fara och flänga överallt.. men egentligen vill jag det!

jag hoppas verkligen jag mår bra så jag kan åka med bea på fest imorn :/ fan att när jag vill ha kul så får jag inte ha kul för då blir jag sjuk.. typiskt mig, ehm jaa!!

ibis hotell .

är helt kär i låten som Tv 4 har som reklam, hittar inte den än på youtube så jag lägger upp en länk:

http://www.resume.se/nyheter/2010/05/07/hotellkedjans-tv4-satsning/index.xml    <3 " vilka sköna lakan " jag dör av skratt!

hallstahammar .

åker hem till hallstahammar idag, ska bli tråkigt att åka ifrån stockholm :/ men som tur kommer man ju hem på söndag igen, mår fortfarande inte bra har fortfarande feber känner mig helt äcklig i kroppen.. ena stunden fryser man ena stunden känns det som man har sprungit 15 mil. ska bli skönt och träffa mamma sen ikväll då hon slutar jobbet :) har längtat efter henne så sjukt mycket. teklan får följa med mig hem idag och buffy får stanna med william, så dom får liten ensam mys tid med varandra, nej nu måste jag gå ut med hundarna sen blir det slappa lite innan man måste gå till bussen.. *orkar inte* vill egentligen ligga hemma och sova!
skaffa ett privatplan = ja tack!

sova sova sova .

är nog det skönaste som finns när man mår åt helvete. snart är man ledig ifrån skolan ifrån imorgon och då ska jag bli frisk, för jag ska ha en jävla massa skoj med bea (a) <3  jag älskar dig!


1 månad kvar.

det är bara 1 månad kvar tills vi slutar skolan och börjar med sommarlovet, längtar massor. men det känns verkligen inte som att det kommer bli en varm sommar, men vem vet?
söta maria kom över idag och behövde hjälp med sitt hår det hade verkligen blivit en stor röra, hur det hade blivit så det vet jag inte, men borstade ut allt så det blev bra, sova tidigt idag så sovgott alla! :)

sjuk .

ligger i sängen med feber :/ sjukt jobbigt. man känner sig helt äckligt känner man sig :( kroppen värker så jag vet inte vad!

huvudvärk .

vaknade nyss eller ja 10 min sen med världens huvudvärk, känns nästan som man har feber men det har jag inte.. sovit ja sjukt dåligt inatt som jag oftast alltid gör på söndagar till måndagar :/ nu är det inte långt kvar tills jag får åka hem och träffa alla, sakna&längta <3 idag blir det skolan till halv 12 åka hem träffa maria :) och vila... nu måste man fixa sig till skolan, ha en bra dag där ute!

sjukt irriterande .

det känns verkligen inte som man räcker till åt alla. gör man ett litet fel som inte passar ja då jävlar är det kaos.. vad vill ni ha av mig egentligen? jag ställer upp, men får skiten tillbaka, gör jag inte som det passar er, ja då får jag skit också. hur ska jag egentligen göra? jag orkar inte mycket mer. denna helg var inte så skön men det hade jag räknat med iaf. söndag nu inte långt kvar tills jag får åka hem och vara med mamma <3
idag är det en sån där söndag man bara tvättar och latar sig, ska väl ut och gå en sväng med hundarna sen ( en lång runda ) känner verkligen att man behöver gå av sig, är som ett tryck över bröstet pga man tänker på allt och inget, en sån där sjukt irriterande känsla över att man knappt räcker till.. :/



löshår .

idag fixade man löshår på maria (a) sjukt fint blev det ;o man började bara längta mer tills jag själv får göra mitt svarta hår! jag tycker folk som har löshår och sitt egna långa hår blir så fint, kort är dock också fint, men själv hatar jag det... ursch och fy. puss på dig söthögen maria <3 jag älskar dig sjukt mkt underbara vän!







mys idag .

idag är det en ovanligt seg fredag, började dagen med nationella prov, eller ja dagen började väl inte direkt så kan jag dock säga, somnade dessutom på pendeln till skolan och vaknar upp i älvsjö å ba vafan är jag?! nervöst så ser jag älvsjö skylten, tur det för nästa skulle man av på (årstaberg). går till skolan gör två proven gick väl sådär... sen var det lunch å det var rå köttfärslimpa ursch och sen var det någon liknande hundblöt mat med paprika och hård potatis, mums lr inte va! svenska provet gick bra eller ja prov kan man väl inte säga att det var med en ex uppgift. så får man gå efter det äntligen... kommer hem möta maria sen ut med hundarna och åka och handla till vår lilla myskväll med william osv, sjukt bra <3 hoppas ni andra får en bra fredag.. :)

Maria FRU nilsson <3 Lizette FRU stjernström

100 andra .

bilden säger med än tusen ord. Flera år har massor av olyckor hänt, hur ska vi förhindra det?


fredag .

leka med min fru maria idag (a) <3 ska bli sjukt mysigt, ska ha myskväll med henne det ska jag ha så deså. <3 jag älskar dig maria sötnos!


snart helg .

jag längtar tills helgen, det händer väl inget speciellt, men ser inte ett dugg fram emot imorgon, ursch och fy.

en liten .

idag fyller våran lilla lappifsch år (buffy) hela 3 år "big girl". gick till skolan idag var där på engelskan, hade utvecklings samtal det gick bra, trodde han skulle bli tokig eller något, men så var det inte. efter skolan gick jag och mötte maria i liljeholmen, tog tunnelbanan till odenplan mötte hennes killkompis per så gick vi till en massör och han till en sån som knäcker ryggen (naprapat) har ingen aning hur det stavas ;S men det var sjukt pinsamt i början, jag av alla klä av kläderna mitt framför en främmande människa, ja...... tur så fick jag en tjej och stackars maria fick en kille, fick veta att jag har någon knöl på ryggen aldrig ens tänkt på förut.. sen ringer jag william kollar vart han är, ber han komma till odenplan och sen åker vi hem tillsammans och så har det vart om min dag i stort sätt...


en liten laffpisch <3


En liten buffy badad och ska snart fönas <3




tatuering ?

ja tack! är sjukt sugen på en, (utan att det ska handla om mamma) just nu, hitta något helt eget, mh det skulle inte sitta dåligt, men är inte alls taggad på nålarna! men ja det är bara bita ihop och se glad ut. ja vad ska hända?
1. måste göra om allt " att man inte blev nöjd " 2. färg förgiftad. 3. ta bort hela armen eller vart man vill ha det.
jag blir nästan nervös när jag ens tänker tanken på hur det kan hända, och ja allt brukar ju hända mig på något konstigt vis så ja... goooood luck.
sitter här i skolan, tvär förkyld, ont i huvudet, trött & ja mina ögon är som ett helvete inte för dom rinner utan jag kan knappt titta åt sidan och det bara stramar verkligen :/

måndag .

sov hos maria inatt, och orkade inte gå till skolan heller idag, dels det var en kort dag så jag sket ännu mer i det pga allt skit som hände i helgen känner jag att jag verkligen behöver tänka på vad jag vill(?) frågan är, vad fan jag vill... idag blir det bara plugga på fotoprovet som vi har imorgon och hoppas att det kommer gå bra! förövrigt slappa med te och filmer <3

tack maria för du finns och stöttar mig igenom allt just nu <3 du är guld värd min ängel (a) .


jag på bilden.

fuck valborg .

ursch säger jag bara, önskar att inga högtider fanns verkligen. hoppas att ni andra hade det finfint!

RSS 2.0