31 juli .

nu tycker jag bloggandet börjar bli sådär smått segt, för jag har aldrig direkt något att skriva om(?)

30 juli .

känns verkligen nu att skolan börjar närma sig igen, känner mig inte så peppad, tiden har gått så fort? jag förstår inte vart den har tagit vägen... och jag vill säga att jag hatar min dator :) den är totalt dum i huvudet!

27 juli .

fick ett sms imorse " teklas ögon var super bra" var en sån underbar nyhet man fick läsa :) men saknaden är stor efter den hunden, speciellt hennes snoffsande på kvällarna, men tur så har man en lurvbulle kvar (buffy) . idag åker hem hem till sthlm igen <3


falska människor .

jag tål inte sånna människor, ursch och fy på dom. fattar inte att man kan vara så människa, jag fattar varför de inte har några vänner, eller vänner som tröttnar.. att dom inte fattar det själva! puckon.

26 juli .



madcon - glow

helt underbar sommarlåt.


regn igen .

jag har nog alltid otur med vädret känns det som x) imorgon försvinner min älsklings hund tekla, hon ska få valpar och ögonlysas, så jag kommer sakna den bebisen enormt mycket, kan inte ens beskriva med ord hur tomt det kommer kännas, *tårögd* man blir så "kär" i hundar som är som små bebisar, för hundar är nästan som oss.. näästan! på måndag åker jag tillbaka till stockholm <3 kommer sakna bea enormt mycket nästan så jag kommer kidnappa henne ;) mormor och morfar var nyss här och grillade med oss innan det började regna, sen ska vovvarna badas mammas hund tindra har jag redan badat och tekla ska bli fin inför imorgon :) just nu har jag ingen aning om vad jag ska göra? sitta lite här tror jag.

ursäkta .

mitt internet har vart ganska dött den senaste veckan så det har inte blivit något bloggande. förlåt för det!
men jag kommer igen nu några dagar, jag undrar vart solen tog vägen? jag som vill sola&bada! ikväll blir det mys med bea, världens bästa! det är en sån vän jag kommer ha förlivet ut, jag vet det :) <3 hon måste bara vakna så ska vi ses en liten sömntuta är hon men jag älskar henne ändå! puss på det, annars blir det inte göra så speciellt mycket.

jag dör av värme .

det är sjukt varmt fast kl är 01.40.. så svettas jag ihjäl, mitt huvud bultar tusen gånger värre hela tiden, och det ska vara lika varmt imorn, självmord jatack! men nej, utomlandsvärme skulle jag vilja ha hit för den är toppen <3 inte alls lika jobbig som här i sverige, den tar ju död på en... om man inte är hemma och solar och har precis poolen 1 meter ifrån.. <3

10 juli .

idag kommer williams pappa och lillebror hit, hans lillebror då inte min för jag har ingen. dom ska sova kvar här, så jag kommer tycka det blir riktigt skoj att dom får sova här hos oss än alltid vi hos dom, det är lite speciellt tycker jag! att man själv har blivit så stor och flyttat till en egen lägenhet men någon man tycker om och att ens egna föräldrar kommer hit och hälsar på, för hans pappa bor i avesta, och vi i "lilla" stockholm. helt sjukt skönt väder här nu, svalt och skönt ( man kan andas ) men jag klagar inte över värmen, men om man har ont i magen och ska svettas och allt då önskar jag att det inte var varmt.. men annars,  love the sun!




jag bara älskar denna bild <3




lillebror och storebror ' men det borde vara tvärt om.


9 juli .

idag är det då fredag, en varm till fredag. men ska iaf vara med erika mot kvällen och innan dess ja städa lite kanske? kom på ett sätt för att få bort alla hemska kartonger rätt in i hallen, jag har kommit på att jag är inte så dum som alla säger, jag är jävligt smart istället.

7 juli .

känner att jag måste gå på ngn konsert snart, tycker sånt är så sjukt kul men jag vet inte riktigt vad jag vill se (?) jag ska faktiskt säga att jag saknar min skoldator, för denna vill verkligen inte som jag... den lever sitt egna lilla liv nu när någon råkade ta den av misstag " och förstöra allt jag hade på min dator " därför så är halva jag besviken.. för där fanns minnen som jag älskade, sen skolan och allt det är som borta plus att man fick en helt stöd dator tillbaka.. tack! menmen, vad säger man, det är bara skapa nya minnen med sina vänner igen ;) det har vi absolut inte svårt att göra. (bea&jag) <3 jag saknar dig så det gör ont :/ vart så tomt när du åkte.. 



vad ska man säga, 3 år gammal bild när jag är pippigulblond!
den bjuder jag på ;)


tragiskt .

ursch snart känns det som skolan börjar... typ 1 månad kvar, jag ser inte fram emot det just nu. (men) det ska bli skönt att gå sista året, det säger jag inget om...

sjukt ont !

ibland undrar jag hur ont i magen kan man ha (?) typ som nu, jag vet inte om man ska skratta lr gråta.. men iaf, sötan åkte hem igår (bea) :/ kändes tomt att lämna henne på staionen fast hennes tåg blev 20 min försenat. hatar när det blir sånt! men lilla maria sov över hos oss inatt, supermys fast jag var rätt trött och la mig typ innan 12 x) kan inte påstå att det är världens finaste väder ute just nu, men det är skönt för jag orkar inte just nu med
30 grader!


4 juli - en sjukt varm söndag .

nu önskar jag att man kunde vara hos mamma och bara ligga i poolen och bara bada, måste åka hem snart igen och bada :) ännu en söndag och imorgon åker bea hem till hallstahammar igen så då blir det tomt igen. william börjar jobba imorgon så man får lite mer ensam tid att plocka i lägenheten och göra ännu mer i ordning. måste träffa sötan maria snart, jag saknar dig ju <3

3 juli .

uh, vaknade av att mamma ringde men det var tur för annars hade man säkert sovit bort hela dagen.. men idag blir det städa i rummen förutom hallen för där ligger det ett berg av kartonger och skräp som åker bort på måndag då dom tar bort låset :)  jag, bea och william kollade på beck igår, så började bea prata om beck - öga för öga när " lena säger till karin - kaaaaaarin inte haru huuuvuuvärks tabletter " fan vad vi skrattade för det låter sjukt kul men iaf. nu ska jag duscha sen fixa lite i röran!

2 juli .

idag är det andra dagen i nya lägenheten, igår kom mamma, roffe & annika hit hans syster och hjälpte till och flytta, men min lilla underbara bea hjälpte till också och har vart snart hos mig i 1 vecka <3 fick nyss min dator hit och därför har jag inte kunnat blogga direkt mycket men nu är jag igång igen :) hoppas ni alla har haft det bra.

RSS 2.0