27 agusti .

sitter i skolan, helt värdelöst känns det som på en fredag då man inte har gjort ett skit.... ;o hoppas man slutar iaf efter man kollat på allas saker som har gjorts under veckan, wuppwupp!

vovve .

snart kommer pussgurkan dawn hit och ska med till sthlm imorn, för att supersöta nakenfisen (tekla) ska ha valpar tar vi dawn ist, men det är helt sjukt vad man kan sakna sin pussflis, träffar nog fanny på måndag, lr rent sagt jag ska träffa henne... jag måste verkligen det, var ju år och dar sen känns det som, jag och hon som ses varje dag i princip om ingen är sjuk... <3 stort plus på det. och att lillstumpan är 18! ännu bättre.

19 agusti .

åh, lämnade iväg tindra till djursjukhuset för att kolla hennes öron, och så fick hon bli kvar.. vår lilla puppa! önskar dom ringer snart så vi kan få hämta den lilla toffsbollen som slår en hela tiden ;/ stackars mamma ... <3 väntar som vanligt på att sömntutan bea ska vakna ;o om det händer nångång idag(?) hah .. hon satte nog på ljudlöst så många gånger jag terrar henne så hon måste kanske få sova idag.  snart börjar skolan... tillbaka till sthlm då :)

Sophia Somajo - I-rony



<3


slutar nog blogga .

jag ger nog upp bloggandet lite nu och njuter av tiden som är kvar innan skolan börjar :)

8 agusti .

nu har mamma och dom vart här, supermysigt, men man hatar när dom åker, det roliga bara försvinner och varför ska tiden gå så sjukt snabbt för? :/ det blixtra och åska som fan här igår så den slog ut strömmen allt blev svart, affärer, hus och  belysningen ute haha mitt i filmen vi kollade på " old dogs " sån bra film helt värd att se.. men sen kom allt tillbaka glad som jag blev och fortsatte kolla på filmen, myspys! jag har haft en toppen helg <3

6 agusti .

längtar tills mamma & dom kommer hit på lördag och stannar kvar, helt underbart mysigt! <3

FAIL .

ända sen william fyllde 20 har jag minst druckit två st rosa pantern om dagen x) dels älskar jag verkligen den, dels känner jag mig som en mini alkis, inte så bra som det skulle kunna vara, gick ut och gick med älskade buffy idag, så söööt hon är den lillpuppan! jag älskar dig <3 .

saknar min livsvän bea, du kommer alltid vara min vän livet ut, om vi så ska dö tillsammans eller gråta ihjäl oss så finns vi alltid vid våra sidor, livsvän är vad jag kallar dig... <3

och så har jag fått en ny kusin (Cassandra) kom i onsdags tidigt på morgonen så har jag en plutt som kusin... ;) 

mer vet jag inte vad jag ska skriva om ;o saknar att kunna lägga in bilder ifrån kameran, men mitt otroligt snabba "sneknullade" dator fattar inte så långt x)



jag som blondie - gammal och inte alls bra, håret är förjävligt trasigt och sönder, dum som jag var! men tack GRAHHNNYY, så hjälpte hon mig ;) <3


RSS 2.0